Over ons

Jaren ervaring in renovaties

Ontzorg-Renovatie: dé expert in totaalrenovaties, totaalinrichting en renovatieprojecten in heel Vlaanderen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, wij hebben al talloze renovatieprojecten succesvol afgerond voor zowel particulieren als bedrijven.

Als onderdeel van Groep Deckers hebben we toegang tot uitgebreide interne kennis en een netwerk van professionals. Hierdoor kunnen we u de scherpste prijzen en de hoogste kwaliteit garanderen voor uw renovatieproject.

Bij Ontzorg-Renovatie krijgt u een toegewijde contactpersoon die uw renovatieproject van begin tot eind coördineert. Of het nu gaat om het opstellen van offertes, het plannen van werkzaamheden of het bewaken van het budget, wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en u zorgeloos kunt genieten van uw vernieuwde ruimte.

Ons team van meer dan 150 specialisten staat altijd klaar om uw renovatiewerken uit te voeren volgens de nieuwste technieken en normen in renoveren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we een duurzaam en kwalitatief eindresultaat in renovatie kunnen garanderen.

The man with the plan
Werner Van den Eynde

Ontzorg-Renovatie wordt geleid door Werner Van den Eynde, interieurarchitect, projectmanager en algemeen manager met een indrukwekkende staat van dienst in renoveren. Uw renovatieproject en totaalinrichting zijn bij hem in goede handen. Hij is betrokken bij elk project en zorgt voor een nauwgezette opvolging. Bij Ontzorg-Renovatie streven we naar een persoonlijke aanpak voor elk renovatieproject. Werner zal uw renovatieproject van begin tot eind begeleiden en zorgen voor een hoogwaardige en duurzame afwerking die aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om de renovatie van uw woning of bedrijfspand. Hebt u renovatieplannen?  Maak dan een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is. De koffie staat klaar.

Aarzel niet om contact op te nemen met Werner om uw renovatieplannen te bespreken. Hij staat u graag bij met advies en zorgt voor een zorgeloze renovatie-ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw renovatieplannen te verwezenlijken.

Werner, zaakvoerder van Ontzorg-Renovatie, bespreekt het renovatieproject met een klant

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.