Onze aanpak

Bij Ontzorg-Renovatie hoeft u geen tientallen partijen, afspraken en gedoe te verwachten. Wij bieden een totaalaanpak, ontzorgen en één vaste contactpersoon. Zo geniet u van persoonlijke en doortastende begeleiding vanaf de eerste afspraak tot de finale oplevering. En dat terwijl u toch kunt profiteren van de zekerheid en voordelen van een grote bedrijvengroep – een unieke combinatie. Onze aanpak is gericht op het minimaliseren van stress en het maximaliseren van uw tevredenheid. U kunt rekenen op een vlotte en efficiënte coördinatie van uw renovatieproject, met als resultaat een hoogwaardig eindproduct dat volledig aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het renoveren van uw woning of bedrijfspand en profiteer van de voordelen van onze totaalaanpak

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek toetsen we uw wensen en ideeën af. Zo kunnen we snel bepalen of we op dezelfde golflengte zitten en u een toegevoegde waarde kunnen bieden. We laten u graag enkele van onze projecten zien en polsen ook naar uw budget, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Projectplan

Als volgende stap bieden we u een (betalend) eerste projectplan aan, waarmee we elkaar echt kunnen leren kennen. Dit plan vormt de basis voor het ontwerp en kan op maat bijgeschaafd worden. We geven u ook een waarheidsgetrouwe prijsraming, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan.

Finaal ontwerp

Op basis van uw input gaan we het definitieve ontwerp uitwerken. We vragen ook de finale offertes aan om tot een glasheldere totaalprijs te komen. Daarbij werken we nauw samen met de andere bedrijven in onze groep. We maken een duidelijke planning en spreken af met alle partners en leveranciers.

Renovatie/totaalinrichting

Tijdens de renovatie/totaalinrichting zorgen we voor de coördinatie en de werfopvolging. We volgen alles nauwgezet op en zorgen dat deadlines gehaald worden. Tijdens dit proces houden we u op de hoogte van de vorderingen. U kunt met uw vragen altijd bij ons terecht.

Finale oplevering

Na de werken volgt de finale oplevering. We houden altijd nog een nabespreking om uw ervaringen te bespreken en onze werking blijvend te verfijnen.

Zelf de kracht van onze aanpak ervaren?

Bent u benieuwd naar onze aanpak en expertise? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf. Wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren en een voorstel op maat te doen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.