Onze partners

Logo van Peter Deckers, onze betrouwbare partner op vlak van schilderwerken

Meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren van uw interieur met kwalitatief schilder- en behangwerk. Gedreven vakmannen met oog voor detail en gebruik van de nieuwste schildertechnieken voor prachtige renovatie-eindresultaten.

Logo van Ecolectric, onze betrouwbare partner op vlak van het renoveren van uw elektriciteit

Uw betrouwbare partner voor het renoveren van uw elektriciteitswerken. Al 15 jaar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Van klassieke verlichting tot domotica, wij bieden oplossingen op maat voor al uw renovatie-elektriciteitsbehoeften.

Logo van Van Der Auwera Invatral, onze betrouwbare partner op vlak van sanitair

Al meer dan 60 jaar uw partner in het renoveren van kwalitatieve en energiezuinige verwarmings- en koelinstallaties op maat. Wij zorgen voor een heerlijk fris huis op warme zomerdagen, een gezellig warme woning in de winter en installeren alle nodige sanitair voor een maximaal comfort in uw badkamer, zowel voor particuliere als professionele klanten.

Logo van Janssens Luyten, onze betrouwbare partner op vlak van schrijnwerk

Uw partner in maatwerk schrijnwerken. Als pionier in alles wat met hout te maken heeft, creëren wij binnendeuren in elke stijl en unieke trapconstructies. Onze gekwalificeerde en gemotiveerde vakmannen gaan geen enkel project uit de weg en zorgen voor schrijnwerken om U tegen te zeggen. Maatwerk, expertise en professionaliteit staan centraal bij alles wat we doen.

Logo van G&P, onze betrouwbare partner op vlak van mortex en stuc

Uw specialist in het omtoveren van een werf tot uw droomwoning. Wij bieden oplossingen op maat voor het inrichten van zolderverdiepingen, volledige afwerkingen van kantoren en akoestische oplossingen. Bij G&P kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Logo van MA.be, onze betrouwbare partner op vlak van prefab beton en constructies

Uw specialist in prefab betonnen cabines. Wij ontwikkelen en produceren cabines geheel in eigen beheer voor technische lokalen en hoogspanningscabines. Flexibiliteit, een gunstige prijs en een snelle levertijd zijn onze grote troeven. Bij MA.be kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Logo van Elektro Dermo, onze betrouwbare partner op vlak van elektromotoren, hoogspanning, automatisering en transformatoren

Uw ervaren partner in hoogspanningscabines, elektromotoren, automatisering en transformatoren. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u rekenen op echt vakmanschap en een nauwkeurige dienst na verkoop. Bij Elektro Dermo bieden we een totaalservice op maat van uw behoeften. Kies voor een sterk karakter en betrouwbaarheid, kies voor Elektro Dermo.

Logo van Airco Center Heist, onze betrouwbare partner op vlak van airconditioning

Airco, ventilatie en warmtepompen.

Airco is geen overbodige luxe meer in ons huidige klimaat. Om op een efficiënte manier te verkoelen en te verwarmen rekent u best op een erkend installateur. Airco Center Heist is uw betrouwbare partner voor de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem wil kopen en laten plaatsen aan een correcte prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.